JULIUS JASPERS

JULIUS JASPERS Jurylid bij zowel Masterchef als Topchef en misschien wel Nederlands meest bekende tv-chef. Zeer succesvol kookboekenschrijver en mede-oprichter van o.a. Happyhappyjoyjoy.

Julius Jaspers was jurylid bij zowel Masterchef als Topchef en is misschien wel Nederlands meest bekende tv-chef. Hij is mede-bedenker en mede-oprichter van de succesvolle Aziatische streetfoodrestaurants Happyhappyjoyjoy. Hij is bovendien een zeer gerenommeerd kookboekenschrijver. In zijn spaarzame vrije tijd runt hij ook nog eens vijf weeshuizen in Vietnam.

Julius Jaspers, leeuw uit 1962, is behalve echtgenoot en vader, chef-entrepeneur. Na in diverse eetcafét’jes in Amsterdam gewerkt te hebben begint hij op 20-jarige leeftijd vanuit zijn ouderlijk huis Julius’ Traiteurs en is daarmee de jongste cateraar van Nederland. Na twee eetwinkels in Amsterdam en Bussum en een restaurant op het Max Euweplein neemt hij in 1992 het levenswerk van zijn moeder, Studio Bazar, over. In 2010 gooit hij het roer om, stapt uit de handel en keert terug in de restaurantwereld. Dit werkt want hij was jarenlang op tv als jurylid bij zowel Masterchef als Topchef. Julius was de bedenker van -en tot 2019 mede-eigenaar van Julius bar&grill en van de Aziatische streetfoodrestaurants Happyhappyjoyjoy. Zijn 17de kookboek, De Stoofbijbel is in November uitgekomen.

Julius Jaspers is van waarde in merk endorsements, als presentator, in radio/TV optredens en als jurylid bij bijvoorbeeld culinaire wedstrijden. Hij is beschikbaar voor journalistieke werkzaamheden en als columnist. Hij is in te huren voor ininspiratiesessies, lezingen, masterclasses en gaat graag voor je aan de slag met catering op locatie.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat Julius voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Theor.

 

Bekijk ook de andere UMAMI. smaakmakers

Niven Kunz Marcus Polman

 Luc Kusters Naresh Ramdjas