NARESH RAMDJAS

NARESH RAMDJAS Chef, net-geen-MasterChef, trendspotter, vormgever, foodstylist, presentator, moderator en dé rising star in culinair Nederland

Naresh Ramdjas werd 3e van Masterchef 2015. Zijn kracht ligt in creatie, innovatie en in foodstyling. Vanuit zijn passie voor koken startte Naresh in 2009 zijn eigen huiskamerrestaurant in zijn studentenappartement. Ook opende hij zijn Nareshtaurant pop-up in Lola Luid in Amsterdam Nieuw-West. Hij zet zich onder andere in voor de “Youth Food Movement” en was een van de gezichten van “Appie Today”, het  online foodplatform van Albert Heijn.

Na de nodige ervaring in diverse restaurants en een korte studie stop aan de Design Academy, begon Naresh zijn twee passies Food en Design met elkaar te combineren. Hij startte in 2013 zijn eerste pop-up restaurant en liep stage bij Pure-C, het sterrenrestaurant van Syrco Bakker en Sergio Herman.

Aan het eind van 2014, kort na zijn afstuderen aan de Design Academy stopte Naresh met zijn pop-up restaurant om zijn carrière een nieuwe boost te geven: deelname aan Masterchef Holland 2015. En met succes. Naresh eindigde op de derde plaats!

Naresh Ramdjas is van waarde voor merk endorsements en in te huren als presentator. Hij geeft inspiratiesessies en lezingen en is beschikbaar voor radio/TV optredens. Voor foodstyling, proefkoken, workshops en masterclasses is hij de juiste match. Ook gaat hij graag voor je aan de slag met catering op lokatie.

Wil je Naresh boeken of ben je benieuwd wat hij voor jou kan betekenen? Neem contact op met Theor.

 

Bekijk ook de andere UMAMI. smaakmakers

Niven Kunz Julius Jaspers

Marcus Polman Luc Kusters