GILLES VAN DER LOO

GILLES VAN DER LOO Schrijver en culinair journalist bij Het Parool

Gilles van der Loo (1973) werkte twintig jaar in de horeca in zo’n beetje elke rol die je kunt bedenken in bediening, management én keuken. Aansluitend werkte hij drie jaar bij een Amsterdamse wijnimporteur voordat hij in 2018 culinair recensent werd bij Het Parool. Drie jaar lang schreef hij de illustere rubriek Proefwerk, ooit de plek van Johannes van Dam en Hiske Versprille.

Nu hij heeft besloten niet langer te willen recenseren voor Het Parool is Gilles in te huren als adviseur voor restaurants. Een rapport van hem kunt u zien als de recensie die u zou krijgen van een van de grote kranten, maar dan een die u kunt gebruiken ter verbetering van uw bedrijf, zonder dat het oordeel in de pers verschijnt. Gilles denkt op verzoek mee over techniek, smaak en menuopbouw, bediening, wijn-spijs, drankaanbod en aankleding van uw zaak.

‘Goed eten kan me recht in het hart raken en ik vertel daar graag over’

Gilles van der Loo is te boeken als presentator, gast voor radio- en tv optredens, en als jurylid bij bijvoorbeeld culinaire wedstrijden. Hij is in te huren voor inspiratiesessies, lezingen, productontwikkeling en sinds kort dus ook voor het maken van “Proefwerken” bij restaurants.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat Gilles van der Loo voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Theor.

Het interview waarin Gilles uitlegt waarom hij stopt als recensent bij Het Parool lees je hier 

De Proefwerken van Gilles in Het Parool lees je hier

Foto’s: Oof Verschuren

Bekijk ook de andere UMAMI. smaakmakers

Niven Kunz Julius Jaspers Luc Kusters

Naresh RamdjasMarcus Polman